• EvolutionHD med Sandisk USB-rekommenderat media 2
  • DRSHD 1080p med WD-hårddisk rekommenderat media
  • HDMD1080p med JVC CD-rekommenderat media

Med X-Change ® Medicinsk Video inspelningsenheter erbjuder möjligheten att kopiera videor och stillbilder till externa enheter, ger dig möjlighet att lämna O.R.. med din kirurgiska information. Den EvolutionHD och alla andra enheter är kompatibla med transferal till en USB blixt driva och Bärbar extern hårddisk. Den HDMD, HDMD 1080p och DRSHD 1080p finns även kan bränna DVD-skivor.

Alla video-filer är både MAC och PC kompatibel med möjlighet att använda båda sina videoredigeringsprogram. Filer kan spelas upp på valfri plattform och kan överföras till en Apple eller Android-enhet. För sömlös transferal mellan enheter rekommenderar vi att du använder följande produkter:

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen och sajtens funktionalitet, och ger oss förbättrade webbplats analytics.
Genom att fortsätta att se denna webbplats utan att ändra webbläsarens inställningar, samtycker du till vår användning av cookies. Att lära sig mer, Vänligen se vår integritetspolicy.