Klicka nedan för att ladda ner en pdf-kopia av vår HL7 Conformance Statement.

Detta dokument tillhandahåller HL7-överensstämmelse för digitalt dokumentationssystem (MedXChange DRSHD).

Ladda ner HL7 Conformance Statement 1.0
Ladda ner HL7 Conformance Statement 1.1

Detta dokument är avsett för HIS och RIS-leverantörer, implementatorer och användare av MedXChange DRSHD. Det antas att läsaren har en fungerande förståelse för HL7 och DICOM.

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen och sajtens funktionalitet, och ger oss förbättrade webbplats analytics.
Genom att fortsätta att se denna webbplats utan att ändra webbläsarens inställningar, samtycker du till vår användning av cookies. Att lära sig mer, Vänligen se vår integritetspolicy.